Traian Basescu sustine ca nu mai crede in sinceritatea protestelor din Piata Victoriei.

"A fost greseala lor ca s-au inhaitat cu politicienii in piata (ONG-urile si societatea civila - n.r.). Din acest moment nu mai privesc la aceasta miscare ca la o miscare sincera", a spus senatorul la B1TV.

Fostul sef de stat a subliniat ca nu va participa la proteste alaturi de PNL. "Noi avem in PSD un adversar, se pare, egal cu adversitatea PNL fata de PMP, dar nu sufar din cauza asta".

"Sa-si faca politica pe care o cred a fi necesara in momentul de fata. Ce fac cei 10.000 din piata este sa sustina politica justitiei facuta in mandatul meu, ca asta cer, sa nu se schimbe. Eu nu am motive de nemultumire. Ar putea sa se uite si PSD-ul, care a acuzat tot timpul politica justitiei din timpul mandatului meu, ar putea sa priveasca faptul ca si acum, la trei ani dupa ce mi-am terminat mandatul, este sustinuta. Ei si-au luat drumul lor. (...) Aceste ONG-uri sustin continuarea politicii din timpul meu", a completat presedintele PMP, citat de bursa.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.