Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a afirmat ca in arcul guvernamental si la nivelul majoritatii parlamentare nu s-a discutat despre suspendarea presedintelui Klaus Iohannis.

"Aceasta chestiune eu am vazut-o numai vanturata in presa. Nimeni n-a discutat in arcul guvernamental si in majoritate despre suspendarea presedintelui", a declarat Tariceanu, duminica, intr-o interventie telefonica la Romania TV.

El a precizat ca isi doreste ca sedinta de luni a Parlamentului in memoria regelui Mihai, la care va participa si seful statului, sa fie "un moment de reflectie".

"Maine, la Parlament, avem o sesiune speciala dedicata omagierii personalitatii regelui Mihai, si cel putin in ceea ce ma priveste — avand in vedere acest moment special si rolul pe care l-au avut regele si dinastia in Romania ca factor apolitic (...), deci o pozitionare deasupra partidelor politice, deasupra disputelor politice (...) — eu as vrea momentul de maine, momentul omagial, sa ni-l imaginam ca un imbold si ca un moment necesar de reflectie asupra acestor lucruri importante pentru Romania", a spus Tariceanu.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.