Facand referire la modul in care au fost votate amendamentele la Legea privind statutul judecatorilor si procurorilor, Augustin Lazar a declarat ca exista o dorinta de a pune sub control sistemul judiciar, mai puternica decat ratiunea.

"Nu as putea caracteriza activitatea Camerei Deputatilor, dar va pot spune un singur lucru: modificarea legilor Justitiei in aceste conditii improprii si fara sa avem studii de impact cu referire la rezultatele care s-ar produce va bulversa in mod sigur Justitia romana. Acest aspect se vede de catre orice persoana de buna credinta. Nu trebuie sa fii mare jurist pentru a intelege aceste lucruri", a spus procurorul general, citat de stirileprotv.ro.

Augustin Lazar considera ca "dorinta de a pune sub control Justitia este mai puternica decat ratiunea".

In cadrul unei sedinte care nu a durat mai putin de 12 ore, legea 303/2004 privind statutul judecatorilor si procurorilor a fost adoptata pe articole, votul final fiind insa amanat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.