In urma declaratiilor presedintelui PNL Bucuresti in legatura cu interzicerea Uber si Taxify, primarul Capitalei a decis sa-l dea in judecata pe Cristian Busoi.

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a luat decizia sa-l actioneze in judecata pe presedintele PNL Bucuresti, Cristian Busoi, pentru afirmatiile potrivit carora «Singurul motiv real al deciziei primarului (referitoare la noul Regulament privind activitatea de taximetrie) este un lobby puternic, multi bani si beneficii castigate de un grup de interese apropiat primarului general».

Primarul General, Gabriela Firea: «Domnul Busoi va trebui sa produca dovezi ale apropierii mele de vreun grup de interese, in caz contrar urmand sa suporte rigorile legii. Inteleg, pana la un punct, adversitatea politica si nevoia organica a domniei sale de a ma ataca pentru a se valida in functia pe care o detine, dar nu pot accepta la nesfarsit ca astfel de alegatii, iresponsabile si agramate, sa fie lansate in spatiul public fara consecinte. In plus, precizez ca declaratia mea nu a facut referire la nicio companie si la niciun sistem alternativ de transport, ci doar la aducerea la zi a regulamentului privind taximetria, avand in vedere exclusiv respectarea legii si protejarea intereselor cetatenilor. Incercand sa ma acuze pe mine ca actionez in mod partizan, fara sa mentioneze macar in interesul cui anume, dl Busoi este cel care are de fapt o atitudine partizana, facand lobby in favoarea unor beneficiari precizati explicit»", se arata intr-un comunicat al PMB.

Retail jobs

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.