Relatia cu premierul Mihai Tudose, care a fost incordata, a devenit una calma, a declarat miercuri, la Palatul Parlamentului, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea.

"A fost una incordata. De azi este una calma si sper sa colaboram bine in continuare, deoarece avem o misiune din partea romanilor si trebuie sa o ducem la bun sfarsit. Nu cred ca este loc de disensiuni, mai ales ca suntem colegi. A fost un incident neplacut peste care eu una am trecut", a precizat Firea, la finalul unei intalniri cu liderii coalitiei de guvernare.

In legatura cu acuzatiile conform carora Mihai Tudose ar fi vrut sa preia PSD, Gabriela Firea a aratat ca "asa parea saptamana trecuta". "Dupa elementele care au fost saptamana trecuta si dupa faptul ca s-a acutizat si s-a tensionat relatia dintre noi, asa parea la acel moment ca se intampla. Am avut astazi o discutie si pe aceasta tema, dincolo de chestiunile care ne interesau mult mai mult, si anume cele legate de buget, si am lamurit toate aceste probleme care au aparut si speram ca in urmatoarea perioada sa nu mai apara astfel de tensiuni, pentru ca ele nu sunt folositoare nimanui decat dau oxigen adversarilor nostri", a spus vicepresedintele PSD.

Edilul Capitalei a precizat ca, impreuna cu primarii de sector, au continuat miercuri discutiile cu presedintele PSD, Liviu Dragnea, dupa ce anterior s-au intalnit, la Palatul Victoria, cu premierul Mihai Tudose si cu vicepremierul Marcel Ciolacu.

"Si ieri si azi am discutat atat cu presedintele cat si cu premierul despre proiectele Capitalei, despre buget, pentru ca in sedinta de Guvern va fi dezbatut si adoptat bugetul pentru anul viitor si am fost foarte interesati care este situatia capitalei deoarece am vrut sa ne asiguram ca proiectele noastre nu sunt compromise. Si am primit aceste asigurari si de la guvern si de la dl presedinte ca toate proiectele incepute, precum si cele noi se vor putea derula in Capitala. Si noi vrem sa multumim pentru sprijin", a detaliat primarul general.

Gabriela Firea si primarii de sectoare au fost miercuri, la Parlament, pentru a se intalni cu presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea. La scurt timp dupa plecarea edililor, in biroul lui Dragnea au intrat premierul Mihai Tudose si vicepremierul Marcel Ciolac

Citeste si:
Theo Rose și Anghel Damian, criticați pentru relația lor. De ce au...
Theo Rose și Anghel Damian,...

Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.