Deputatul USR Cornel Zainea povesteste cum decurge sedinta din Parlament: "Dragnea a parasit exasperat sedinta, liderul de grup al PSD Ioan Munteanu s-a luat cu mainile de cap, Bacalbasa ne trimite injurii din banca".

"Incercam sa blocam in Parlament legile justitiei (prin legea care va intra la vot azi, procurorii vor fi subordonati Ministerului Justitiei).

Pana acum am castigat o ora, spre disperarea pesedistilor.

Am cerut eliminarea acestor legi de pe ordinea de zi in aceasta zi de doliu, dar majoritatea parlamentara nu a acceptat acest lucru.

Drept urmare, facem uz de procedurile parlamentare pentru a castiga timp, saptamana viitoare vor incepe dezbaterile legate de buget, apoi lumea va pleca acasa pentru vacanta de Craciun (chiar si azi sunt doar 210 deputati prezenti din 329). Apoi vine vacanta parlamentara.

In 2 luni se pot schimba multe intr-un PSD macinat de lupte interne.

Dragnea a parasit exasperat sedinta, liderul de grup al PSD Ioan Munteanu s-a luat cu mainile de cap, Bacalbasa ne trimite injurii din banca", a scris deputatul pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.