Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a declarat ca se va prezenta la Comisia parlamentara de control al activitatii SRI, dar asteapta ca mai intai sa fie audiati fostul prim-adjunct al directorului SRI, generalul Florian Coldea si fostul director, George Maior. 

"Ma voi duce, categoric, dar astept sa-i cheme pe Coldea, pe Maior, pe Dumbrava (generalul SRI Dumitru Dumbrava — n.r.) sa-si epuizeze tot ce are de povestit; mai sunt multi altii si dupa ei, ma duc, o sa ma duc si eu”, a declarat Traian Basescu, potrivit Libertatea.ro.

Basescu este de parere ca actuala Comisie de control nu este cu nimic diferita fata de cea anterioara.

"Nu, nu, nici vorba, nu se spun lucruri esentiale. Pescuiesc, asa, sa vada ce o iesi, dupa care se duc supusi la SRI, care le da un general sau un colonel sa le descifreze ce au spus unii si altii in comisie. Deci, nimic deosebit fata de ce se intampla cu fosta comisie. Și, probabil, foarte curand, da coltul ierbii si incep sa le puna facilitatile de cazare ale SRI-ului la dispozitie celor din Comisia SRI, e si asta un mic subiect. Poate le mai face cate o invitatie, mai prin Delta, mai prin… Știu eu, nu stiu, am facut o aluzie doar”, a afirmat fostul presedinte.

El a punctat ca a aflat "cu mare surprindere despre intimitatea dintre conducerea SRI si Ponta-Dragnea". Basescu a negat ca ar fi stiut de aceasta "relatie" inca din perioada in care se afla in fruntea statului, mentionand ca a aflat totul din presa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.