Fostul premier Victor Ponta sustine ca ar trebuie sa se renunte la "prostia asta isterica a mitingurilor de «solidaritate cu Sefu'»" si ca cei din conducerea PSD ar trebui sa tina cont mai degraba de opinia presedintelui Senatului, Calin Popescu Tariceanu, care este de parere ca in acest moment nu este nevoie de mitinguri de sustinere, scrie libertatea.ro.

"Poate macar de opinia rationala a lui Calin Popescu Tariceanu asculta «infierbantatii» din Conducerea actuala a PSD si opresc prostia asta isterica a mitingurilor de «solidaritate cu Sefu'»!

Nu au facut nimic un an de zile decat vorbe si scandal intern - iar acum vor mitinguri?!?

Oamenii te-au votat si ti-au dat Puterea ca sa guvernezi bine si sa schimbi legal ceea ce nu merge bine - mitinguri face Opozitia sau un grup de oameni care se lupta cu Puterea!

Cand ai majoritate parlamentara si controlezi guvernul folosesti Puterea data de votul oamneilor si adopti legi, ordonante sau hotarari de guvern care sa schimbe ceea ce merge prost in tara - nu faci mitinguri isterice si inutile cu oameni care au treaba la locul de munca sau acasa si vin doar de frica sa nu ii dai afara sau sa nu se supere “Seful”!

Dincolo de ridicolul grotesc al unui miting de protest condus glorios de Seful Comisiei de Control a SRI si de Ministrul Muncii din Guvern - pana si raposatul Hugo Chavea ar considera situatia comicav/ lasati prostiile si faceti ce asteapta oamenii de la voi!", a scris Victor Ponta pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.