Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a precizat ca nu exista niciun fel de tabere sau de ruptura in partid.

El a confirmat, duminica, veridicitatea stenogramelor aparute de pe un grup de comunicare, unde a existat un schimb de replici intre primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, si premierul Mihai Tudose, dar a aratat ca nu este pentru prima oara cand astfel de discutii au loc, pentru ca nu exista intotdeauna un acord deplin intre membrii PSD.

"Legat de stenograme - am recunoscut public ca aceste discutii au loc permanent. Nu e prima oara cand ne certam in sistemul nostru confidential de comunicare. Nu intotdeauna suntem de acord cu totii, unii cu altii. Deciziile se iau prin vot", a declarat Stefanescu la sediul central al PSD, la finalul unei sedinte cu presedintele partidului, Liviu Dragnea, si o parte dintre liderii organizatiilor judetene.

Potrivit acestuia, "este o prostie" informatia vehiculata conform careia premierul Mihai Tudose ar dori sa preia PSD, scrie Agerpres.

"Asta e o prostie, cu Tudose care preia partidul sau cu cineva care preia partidul. Nu confundati discutiile noastre interne pe WhatsApp, avem tot timpul discutii de genul asta in contradictoriu. De obicei, deciziile se iau prin vot. De foarte multe ori am pierdut prin vot in luarea unor decizii, de foarte multe ori am castigat in luarea unor decizii prin vot. Nu exista niciun fel de ruptura in partid, nu sunt tabere, ne-am strans doar pentru a discuta subiectul legat de miting", a precizat secretarul general adjunct al PSD.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.