Ministrul de Interne, Carmen Dan, poate ca ar trebui sa se gandeasca foarte serios daca nu este necesar sa produca niste schimbari la ministerul pe care il conduce, a declarat, duminica, secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, la finalul unei sedinte care a avut loc la sediul central al partidului.

In opinia sa, "200 de manifestanti nu pot da peste cap bucuria a doua milioane de bucuresteni de a avea un targ de Craciun".

"Dupa opinia mea, doamna Carmen Dan ar trebui sa se gandeasca foarte serios daca nu este necesar sa produca niste schimbari la ministerul pe care il conduce si poate se gandeste si legat de jandarmi. Adica eu cunosc, cel putin personal, multi ofiteri din Jandarmeria Romana, adjuncti ai domnului Cucos (seful Jandarmeriei, Gheorghe Cucos - n.r.), care au fost foarte intransigenti cu noi cand am manifestat impotriva lui Boc sau a lui Basescu. (...) Cred ca ar trebui totusi ca legea sa fie impusa pur si simplu, adica legea este una pentru toti. Nu poti 200 de oameni sa dai peste cap placerea si bucuria a doua milioane de bucuresteni care, totusi, vor un targ de Craciun.

Singura tema astazi a fost cea legata de miting", a declarat Stefanescu la sediul PSD.

El a adaugat ca luni se va lua o decizie finala in partid legata de data si ora mitingurilor care vor avea loc atat in Bucuresti, cat si in tara, demonstratiile urmand sa fie in aceeasi zi, la aceeasi ora, cel mai probabil in weekend-ul viitor, scrie Agerpres.

"Legat de oameni, o sa facem un calcul, sa vedeti exact cine este majoritatea si cam ce doreste poporul roman de la tara in care traiesc si in care vrem sa fie normalitate si sa fie totul in directia pe care am promis-o anul trecut si cu care am castigat", a mentionat Stefanescu.

Citeste si: Codrin Stefanescu: S-a stabilit sa facem si noi un miting impotriva "statului paralel si ilegitim"


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.