USR a anuntat ca va protesta in Piata Victoriei fata de initiativa primarului general al Capitalei de a amenaja un targ de Craciun.

"Parlamentarii si consilierii USR din Bucuresti vor protesta in strada impotriva abuzului puterii PSD care elibereaza Piata Victoriei, prin violenta, pentru a face loc targului Gabrielei Firea.

Si Ion Iliescu a eliberat Piata Universitatii, tot prin violenta, in 1990. PSD-ul de azi foloseste Jandarmeria ca bata impotriva celor care contesta o putere care incearca sa acapareze statul pentru ca o gasca de corupti, condusa de Liviu Dragnea, sa scape de justitie.

PSD batjocoreste Constitutia Romaniei in care dreptul la libera intrunire este sacru. Decizia Gabrielei Firea, unealta lui Liviu Dragnea, de a instala un targ in Piata Victoriei, loc consacrat pentru proteste, in care nu au fost organizate niciodata targuri, reprezinta practic o interzicere a protestelor.

Nu este intamplator ca primarita PSD a organizat targuri in toate pietele din Bucuresti. Este un act premeditat de interzicere a protestelor, tocmai in luna in care legile anti-justitie se adopta in Parlament", se arata pe pagina de Facebook a USR.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.