Premierul Mihai Tudose a transmis un mesaj romanilor cu ocazia Zilei Nationale.

"Sarbatorim astazi Ziua Nationala, ziua Marii Uniri de la 1918, cu increderea si speranta confirmarii unei noi pagini de istorie pentru Romania, pentru romani.

1 Decembrie 1918 a facut ca Romania sa devina unita si respectata, iar istoria a demonstrat ca acest moment a deschis drumul catre o perioada de modernizare a tarii. Misiunea noastra este sa contribuim in mod concret la dezvoltarea Romaniei si sa asiguram servicii publice mai bune - asistenta medicala de calitate, un sistem de educatie performant, infrastructura adaptata nevoilor prezentului - si prosperitate fiecarui roman.

1 Decembrie le-a adus romanilor demnitate si indeplinirea idealului national. Centenarul Marii Uniri este angajamentul nostru pentru redefinirea valorilor nationale.

Centenarul Marii Uniri va fi nu doar un moment de marcare a istoriei, ci si un punct de reper pentru repunerea la locul cuvenit a identitatii nationale.

La multi ani, Romania! La multi ani romanilor din tara si de pretutindeni! La multi ani tuturor celor care traiesc in Romania!", a scris Mihai Tudose pe Facebook.

Citeste si:


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.