Fostul premier Victor Ponta este de parere ca "atat timp cat Liviu Dragnea ramane presedintele Camerei Deputatilor nu se vor putea adopta morificari la legile justitiei care sa fie echilibrate".

"Am spus deja un lucru simplu si rational pe care l-am invatat in acesti ani de politica la nivel inalt - cat timp Liviu Dragnea ramane presedintele Camerei Deputatilor nu se vor putea adopta morificari la legile justitiei care sa fie echilibrate, discutate, acceptate pe plan intern si international / pur si simplu metodele de forta de la Consiliul Judetean Teleorman sunt gresite si contraproductive in Parlamentul Romaniei! (...)

Reactia Departamentului de Stat al SUA si cea anterioara a Vicepresedintelui Comisiei Europene Frans Timmermans tocmai confirma ce am spus / la fel si protestele de strada (la care reactia peremistilor care conduc acum PSD nu face decat sa toarne gaz pe foc)/ sau solidarizarea a peste 4000 de magistrati si a CSM impotriva legilor / la fel si reactia PM Tudose si a Guvernului care nu a initiat si nu sustine modificarile legislative!

Daca PSD chiar doreste sa treaca prin Parlament aceste legi trebuie sa numeasca o alta persoana la conducerea Camerei - fara probleme penale, cu credibilitate si pregatire juridica, cu acceptare internationala ( nu care plateste chelnerii sa faca poze in restaurant cu Trump), capabila de dialog si ratiune!

Daca Dragnea ramane la conducerea Parlamentului o vom tine din razboi in razboi, vom ignora problemele economice si sociale, Bugetul pe 2018 si ne ducem cu viteza si iresponsabilitate spre o Criza la fel de dureroasa ca si cea din 2010", a scris Victor Ponta pe Facebook.

Citeste si:



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.