Presedintele PNL, Ludovic Orban, sustine ca liberalii vor solicita respingerea OUG privind Split TVA in Camera Deputatilor, care este forul decizional.

"Cei care au depus foarte multe amendamente trebuie sa stie un lucru, ca este imperios necesar ca aceasta ordonanta sa fie respinsa, pentru ca, daca ea nu va fi respinsa de Camera Deputatilor, care este camera decizionala, ordonanta de urgenta ramane in vigoare. Or, ramanand in vigoare, ea va genera obligatii pentru toate companiile", spune Ludovic Orban.

"Dupa informatiile noastre, PSD incearca sa introduca pe usa din dos proiectul de lege al bugetului de stat, fara dezbateri in cadrul societatii si sa-l treaca pe repede-nainte", a adaugat liberalul, citat de ziare.com.

USR a depus 5.000 de amendamente impotriva Split TVA: "In premiera pentru parlamentarismul roman, incercam sa facem primul filibuster pe o tema extrem de importanta pentru intreaga economie romana. (...) Nu putem sa-i oprim, dar putem macar sa le facem viata mai grea atunci cand ei ne fura sansa unei vieti normale in tara noastra", a afirmat cu cateva zile in urma deputatul Claudiu Nasui.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.