Presedintele Uniunii Salvati Romania, Dan Barna este de parere ca "ce se intampla in momentul de fata cu legile justitiei e mult mai grav decat OUG 13". Acesta spera ca protestele ii vor determina pe liderii PSD si ALDE sa manifeste "mai multa ratiune in ceea ce priveste modificarea justitiei".  

"Aceste mesaje pe care societatea le transmite in note din ce in ce mai acute catre majoritatea actuala din Parlamentul Romaniei, catre domnul Liviu Dragnea si catre PSD ii vor indrepta spre mai multa ratiune si intelepciune in ceea ce priveste modificarea justitiei in prim plan si apoi bineinteles, exista si problema aceea cu modificarile la Codul Fiscal.

Ceea ce am vazut aseara ca mesaj al cetatenilor este foarte clar: modificarea justitiei este o tema foarte importanta, iar incercarea de a transforma aceasta componenta importanta a societatii intr-un serviciu de casa obedient, eliminand o gramada de atributii de functionalitate nu poate fi acceptata", a declarat Dan Barna, potrivit Rfi.ro.

Zeci de mii de oameni au iesit in strada duminica seara in Capitala si in alte judete din tara pentru a protesta impotriva modificarii legilor justitiei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.