Europarlamentarul Catalin Ivan sustine ca il va da in judecata pe presedintele PSD, Liviu Dragnea, pentru declaratiile repetate potrivit carora Ivan nu ar fi membru al formatiunii social-democrate.
"Am incercat toate posibilitatile, am mers pe cale statutara, am trimis solicitari, n-am primit raspuns. Tot timpul vin lideri, spun in spatiul public ca eu n-as fi membru, dar nu prezinta niciun document. In acest moment nu exista alta solutie pentru a inchide acest subiect odata pentru totdeauna, decat sa merg in instanta. Am pregatit toate documentele, am vorbit cu avocatii si vom obtine o decizie in instanta, astfel incat sa inteleaga si Liviu Dragnea, si toata lumea ca nu te poti juca cu declaratiile publice", a spus Catalin Ivan.

"Eu cred ca e un ultim gest pe care pot sa-l fac pentru ca aceasta minciuna, deja care se rostogoleste (...), sa fie inchisa odata pentru totdeauna. Deocamdata ma indrept impotriva lui Liviu Dragnea, dar, sigur, las o lista deschisa pentru toti cei care vor mai face astfel de declaratii"
, a adaugat el, citat de digi24.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.