Fostul premier Dacian Ciolos a participat la protestul din Bucuresti, declarand ca este in strada pentru a se razboi pe legile justitiei, fiindca sunt cativa lideri politici care au probleme cu justitia si care sunt gata sa faca orice pentru a-si apara interesele personale, inclusiv de a pune in pericol credibilitatea si stabilitatea Romaniei.

Noi ne razboim pe legile justitiei, sunt cativa lideri politici care au probleme cu justitia si vad ca sunt gata sa faca orice pentru a-si apara interesele personale, inclusiv de a pune in pericol credibilitatea si stabilitatea Romaniei. De asta am iesit”, a afirmat Ciolos.

El a spus ca totusi cei aflati la putere au raspuns in mai multe randuri la presiunea strazii.

Din pacate, s-a ajuns ca o majoritate politica larga, consistenta la ultimele alegeri, care spun ca sunt reprezentativi din punct de vedere democratic, iata ca nu deschid calea dialogului, nu iau decizicii in urma unor dezbateri, nu iau decizii cu argumentele pe masa, plimba legile de la guvern la Parlament, fac modificari si reajustari ca sa testeze reactia populatiei si sa testeze rezistenta oamenilor la aceasta presiune”, a subliniat fostul premier.

De asemenea, Ciolos a aratat ca, in pofifa cresterii economice a Romaniei, ratam oportunitatea unei cresteri economice durabile.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.