Un tanar de 24 de ani, eliberat pe baza recursului compensatoriu, a intrat, joi seara, in locuinta bunicii sale, in varsta de 73 de ani, din municipiul Tulcea, a agresat-o, apoi s-a baricadat intr-o camera si a incercat sa dea foc bunurilor. Politistii chemati la fata locului au fortat usa, iar in momentul in care au intrat in camera barbatul a incercat sa sara pe geam de la etajul trei, fiind prins de un politist, care cu ajutorul colegiilor l-a tras in interior.

Potrivit IPJ Tulcea, joi seara, politistii au fost sesizati despre o agresiune comisa asupra unei batrane intr-un apartament din municipiul Tulcea.

La interventia unei echipe de ordine publica, agresorul, nepotul victimei, s-a baricadat intr-o camera, fiind chemat negociatorul Politiei.

Intre timp, barbatul a incercat sa aprinda bunurile din camera. Negociatorul impreuna cu echipa de la ordine publica formata din politisti si jandarmi a fortat usa care era blocata, iar in momentul cand oamenii legii au intrat in camera, barbatul a incercat sa se arunce pe geam din locuinta aflata la etajul al treilea.

El a fost prins de mana de catre un politist, fiind ridicat si tras in apartament. Politistii l-au incatusat si a fost dus la psihiatrie, fiindu-i intocmit dosar penal pentru distrugere si violenta in familie.

El are 24 de ani si este recidivist, fiind eliberat din penitenciar in baza recursului compensatoriu. Barbatul fusese condamnat pentru fapte cu violenta.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.