Un "protest pe roti” fata de Guvernul Tudose si fata de masurile luate de acesta este anuntat in jurul Palatului Parlamentului pentru joi, de la 11.00, ora la care si liberalii au anuntat ca vor face un lant uman la Parlament, in timp ce va fi dezbatuta si votata motiunea de cenzura ”PSDragnea, in campanie muma, la putere ciuma”.

Potrivit anuntului de pe Facebook, participantii sunt asteptati joi, de la ora 10.30, la Parlament, pe Calea 13 septembrie, cu masini, motociclete si biciclete, urmand ca la 11.00 sa plece in mars in jurul cladirii, cu 10 kilometri pe ora, pe prima banda. Pe partea stanga a masinilor va fi afisat un mesaj - un banner care sa fie vizibil pentru restul participantiilor la trafic care merg pe celelalte benzi de circulatie.

Organizatorii spun ca independenta sistemului de justitie este "sub asalt”, modificarile Codului fiscal duc mediul de afaceri si economia intr-un "haos total”, iar proiectul de lege referitor la ONG-uri arata dezinteresul si ura fata de organizatiile neguvernamentale.

"Pentru toate aceste masuri si multe altele, pentru invrajbirea cu buna stiinta a diferitelor segmente ale societatii, pentru incompetenta si abuzul promovate de coalitia PSD-ALDE, #REZISTENTA a solicitat public in data de 8 noiembrie demisia Guvernului Tudose si a principalilor vinovati pentru actuala stare de fapt – domnii Dragnea si Tariceanu – din functiile de presedinti ai celor doua Camere ale Parlamentului. Ne mentinem aceasta solicitare si in consecinta sustinem motiunea de cenzura promovata de PNL si USR impotriva Guvernului Tudose, motiune care urmeaza a fi votata in Parlament, maine incepand cu ora 11.00”, spun organizatorii, potrivit News.ro.

Si PNL ii cheama, joi, la Parcul Izvor, pe cei nemultumiti de actuala guvernare, pentru a face un lant uman in jurul Palatului Parlamentului in timpul dezbaterii motiunii de cenzura, de la ora 11.00.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.