Liderul PSD, Liviu Dragnea, si premierul Mihai Tudose au fost huiduti de cateva persoane, vineri, la hotelul din Baile Herculane unde are loc sedinta Comitetului Executiv al partidului, protestatarii strigand: "Demisia" si "Sa vina DNA sa va ia". Sigurul social-democrat care a incercat sa stea de vorba cu ei a fost Ecaterina Andronescu, care le-a spus ca nu ei decid cine conduce tara, ci poporul roman.

La hotelul la care are loc sedinta Comitetului Executiv al PSD, social-democratii au fost asteptati de cativa sustinatori, dar si de cativa protestatari care au inceput sa strige "Demisia" in momentul in care au ajuns Liviu Dragnea si Mihai Tudose. Cei doi aveau coli de hartie cu mesajul: "Sa vina DNA sa va ia".

Dragnea si Tudose nu au avut nicio reactie, in schimb Ecaterina Andronescu a incercat sa stea de vorba cu protestatarii, spunandu-le ca striga lozinci, iar "Romania are nevoie de fapte".

”Condamnatii nu pot sa conduca tara asta. Romania este stat democratic si a ajuns sa fie condusa de o cloaca de infractori, de condamnati, de penali”, a strigat unul dintre protestatari. "Nu decideti dumneavoastra cine conduce tara, ci poporul roman", le-a replicat Ecaterina Andronescu.

Sedinta Comitetului Executiv al PSD a inceput la ora 11.00.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.