Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat joi, referindu-se la propunerile venite din interiorul partidului privind organizarea unui miting, ca de data aceasta nu mai respinge ideea, dar ca trebuie stabilit care va fi obiectivul unei astfel de manifestatii. Intrebat daca ar iesi in strada pentru Liviu Dragnea, Mihai Tudose a raspuns: Suntem deja in strada!

Intrebat in legatura cu eventuala organizare a unui miting al PSD, Liviu Dragnea a raspuns: "Maine discutam. De data asta nu o sa mai resping aceasta idee, dar, daca hotaram sa facem un miting, trebuie sa stabilim exact pentru ce-l facem", potrivit News.ro.

El a precizat ca nu a venit sa ceara sustinere, ci sa acorde sustinere, ca sunt mai multe motive enuntate de catre colegii sai de partid, dar considera ca o astfel de actiune trebuie "sa aiba sens".

"Sunt mai multe motive pe care le-am auzit pentru care colegi de-ai mei doresc sa se faca (n.r. - un miting), eu nu resping ideea, dar trebuie sa facem un miting care sa aiba sens", a spus Liviu Dragnea.

Solicitat sa spuna pentru ce ar iesi simpatizantii PSD in strada, el a spus ca va discuta acest subiect cu colegii sai vineri, cand este programata sedinta Comitetul Executiv al partidului.

Mai multe voci din interiorul PSD, printre care Codrin Stefanescu si Liviu Plesoianu, au cerut in repetate randuri organizarea unor manifestatii care sa contracareze protestele de strada antiguvernamentale. Ideea a revenit in partid odata cu dosarele deschise de DNA si in care este implicat Liviu Dragnea si cu aparitia informatiilor conform carora si alti lideri sau ministri ai partidului ar urma sa aiba probleme in justitie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.