Fostul premier Victor Ponta este de parere ca seful statului si presedintele PSD au facut "un blat" pentru alegerile care vor urma, in asa fel incat Liviu Dragnea "sa pastreze guvernarea" si sa "nu-i faca probleme la prezidentiale".

"Pro Romania, proiect pe care l-am lansat alaturi de oameni pe care ii vedeti in jurul meu, va avea un candidat la prezidentiale, pe care eu il voi sustine, deci nu eu, ca sa nu fie de nevoie de precizari, nu eu, ci cineva pe care eu il voi sustine", a declarat Victor Ponta intr-o conferinta.

"Eu cred ca azi cand vorbim, domnul Dragnea a facut un blat cu Klaus Iohannis sa nu-i faca probleme la prezidentiale si domnul Dragnea sa pastreze guvernarea. E un blat care face rau Romaniei si din care, oricum, domnul Dragnea va avea de pierdut. Domnul Iohannis se alege presedinte si Dragnea cu TelDrumul si cu Lacul Belina", a completat el, citat de digi24.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.