Deputatul PSD Florin Iordache sustine ca urmeaza ca saptamana viitoare sa fie depusa o initiativa legislativa de reglementare a functionarii Inspectiei Judiciare.
"Pentru saptamana viitoare avem in vedere sa depunem o lege care sa stabileasca un cadru foarte clar pentru inspectia judiciara. Am vazut ca acum asa cum functioneaza in cadrul CSM nu este functionala", subliniaza fostul ministru al Justitiei, citat de hotnews.ro.

"Vom avea in cadrul dezbaterilor si niste propuneri concrete din cine sa faca parte, dar noi ne dorim ca factorul politic sa fie exclus din acest consiliu, consideram ca din acest consiliu trebuie sa faca parte membrii din CSM, din Inalta Curte, Parchet General, reprezentantii societatii civile, reprezentantii asociatiilor profesionale ale magistratilor", a sustinut acesta in urma cu doua saptamani.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.