In conditiile in care Liviu Dragnea a fost pus sub urmarire penala sub acuzatiile de constituire a unui grup infractional organizat, folosire sau prezentare cu rea-credinta de documente ori declaratii false, inexacte sau incomplete si abuz in serviciu cu obtinere de foloase pentru sine sau pentru altul, intr-un nou dosar, presedintele PSD a fost intrebat daca s-a gandit sa gandit sa isi dea demisia de la conducerea PSD, informeaza digi24.ro.

Chestionat daca s-a gandit vreo seunda sa-si dea demisia, raspunsul liderului social-democrat a fost: "Nu, nu, nu m-am gandit la asta".

Totodata, social-democratul a subliniat ca a primit o serie de mesaje de la colegi: "Toti mi-au zis sa mergem inainte si sa nu ezitam si sa nu cedam".

De asemenea, ar avea parte de sustinere si din partea presedintelui Senatului, Calin Popescu Tariceanu:"Mi-a zis sa raman in continuare pe pozitie si sa continuam coalitia".

Citeste si: Prima reactie a lui Liviu Dragnea, dupa punerea sub urmarire penala: Resping categoric orice acuzatie. Nu am legaturi cu Tel Drum


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.