Presedintele PNL, Ludovic Orban, condamna "orice forma de presiune care se pune asupra Justitiei".
"De fiecare data m-am prezentat si la DNA, si in fata instantei singur, insotit - e adevarat - de avocati. Condamn orice forma de presiune care se pune asupra Justitiei. Nu mi se pare normal ca un om, indiferent de ce functie are, sa vina inconjurat de bodyguarzi sau sa se creeze grupuri de presiune care sa influenteze intr-un fel sau altul desfasurarea activitatii, fie a instantelor de judecata, fie a procurorilor", a raspuns liberalul, chestionat cum comenteaza faptul ca presedintele PSD s-a prezentat la DNA insotit de membri PSD.

"Dupa cum stiti, noi am depus o modificare a regulamentului Camerei Deputatilor, astfel incat sa punem initia procedura de schimbare a presedintelui Camerei Deputatilor din functie. Ar fi trebuit sa renunte de mult, dar, din pacate, Dragnea si PSD nu inteleg ca intr-un stat de drept, intr-o democratie, indivizi de felul lui ar trebui sa faca un pas inapoi din politica", a mai spus Orban, citat de hotnews.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.