Liderul filialei Iasi a PNL deputatul Marius Bodea ii cere primarului Mihai Chirica sa-si dea demisia din PSD, acuzandu-l de ”ipocrizie si duplicitate”, pentru ca dimineata ”injura” PSD si Guvernul, iar dupa-amiaza isi trece proiectele din consiliul local cu sprijinul social - democratilor.

Deputatul Marius Bodea a spus duminica, intr-o conferinta de presa, ca edilul Mihai Chirica ataca PSD cand are el chef, desi este sustinut de majoritatea PSD in consiliul local.

”Nu pot sa nu constat ipocrizia primarului Chirica, membru PSD, ajuns primar exclusiv cu ajutorul PSD, sustinut de majoritatea PSD din consiliul local. Dimineata el injura PSD si guvernul, iar dupa-amiaza isi trece proiectele cu sprijinul PSD. Aceasta duplicitate imatura ne face sa fim si mai izolati ca oras, pentru ca lipsa de caracter a unui primar PSD raportat la propriul partid ii face pe toti iesenii sa sufere”, a afirmat liderul filialei iesene a PNL, deputatul Marius Bodea.

Totodata, Marius Bodea ii cere lui Mihai Chirica sa demisioneze din PSD, scrie News.ro.

”Daca tot ii critica pe cei din PSD cand are chef, sa aiba curajul sa vina din nou in fata oamenilor sa le ceara votul pe persoana fizica”, a afirmat deputatul liberal.

Primarul de Iasi Mihai Chirica a criticat PSD in mai multe randuri in acest an, lansand atacuri si la adresa liderului partidului Liviu Dragnea, cele mai vehemente luari de pozitie fiind la inceputul anului, pe tema OUG13.

In urma cu cateva zile, primarul Mihai Chirica, membru PSD, a spus ca prin modificarile aduse de guvern la Codul Fiscal, bugetul local va fi afectat direct si profund, si ca dupa evaluarea impactului financiar vor fi luate masuri pentru a corecta aceasta situatie.

Inaintea adoptarii de catre guvern a ordonantei privind modificarile la Codul Fiscal, Mihai Chirica afirma ca primele estimari arata o pierdere la bugetul Iasiului de 20 de milioane de euro si ca anul viitor „lista de investitii a primariei se va duce spre zero“.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.