"Romania este tara din Uniunea Europena care nu gazduieste nicio institutie europeana", sustine Eugen Tomac intr-o postare pe Facebook.

"EMA nu crede in PSD

Un esec de rasunet se prefigureaza in curtea PSD peste cateva zile. Abordarea ceausista si campaniile de izolare a Romaniei, practicate de PSD in relatia cu oricine se apropie de noi sau a investit in tara, a inceput sa ingrijoreze tot mai mult decidentii europeni.

Romania este tara din Uniunea Europena care nu gazduieste nicio institutie europeana. Aveam o sansa cu Agentia Europeana a Medicamentului (EMA), dar nici aceasta nu va veni la Bucuresti pentru simplul motiv ca Sanatatea este patronata in Romania de o nulitate politica incapabila sa inteleaga ca a pus pe butuci definitiv un domeniu vital al societatii.

Bodog nu avea cum sa convinga Bruxelles-ul ca putem gazdui EMA la Bucuresti, pentru ca EMA nu crede in PSD.

Sunt aproape sigur ca EMA va pleca la Bratislava, pentru ca PSD a confiscat sintagma 'Indrazneste sa crezi'!", scrie Eugen Tomac pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.