Senatorul PSD Serban Nicolae este de parere ca romanii au mai multi bani decat anul trecut, avand in vedere ca nu mai pleaca in strainatate la munca in numar atat de mare.
"Eu cred ca, in esenta, oamenii au mai multi bani, lucrurile merg in directia buna. De altfel, va dau un exemplu concret, e o data care are legatura cu veniturile romanilor. Anul trecut au parasit Romania, in cautarea unui loc de munca si a unei vieti mai bune, in special catre Europa, circa 200 000 de romani. Anul acesta, e adevarat, poate sa fie un salt spectaculos in ultimele doua luni, dar ma indoiesc, sunt sub zece mii", sustine Serban Nicolae la Oradea.

"Diferentele salariale incep sa scada si efortul pe care il fac romanii care merg in strainatate incepe sa fie regandit, daca se mai justifica, daca merita sa iti mai lasi, nu stiu, un serviciu de asistent medical, cu toate neajunsurile de aici: salariul mai mic, garzi, dotari mai putine, si sa mergi in Occident pe un salariu care nu mai e cu foarte mult mai mare", a adaugat el, citat de aktual24.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.