Fostul presedinte Traian Basescu este de parere ca actuala guvernare "joaca la ruleta Romania prin masuri extrem de imprudente".
"Intr-adevar este o revolutie, indiscutabil, insa o revolutie pentru care Romania este jucata si lasata in seama hazardului. Au facut multe erori si cel mai grav este ca joaca la ruleta Romania prin masuri extrem de imprudente, cum sunt cele cu reducerea taxei pe venit de la 16% la 10%. Poate sa le iasa, poate sa nu le iasa, dar daca nu le iese va fi un dezastru pentru 21 de milioane de romani. Daca le iese, nu cred ca isi vor asigura inca un mandat", a declarat Basescu, potrivit digi24.ro, care citeaza Agerpres.

"Nu a mai ramas nimic, daca punem si cresterea preturilor la alimente, din toata marirea, dar le-a folosit propagandistic — v-am marit salariile, v-am marit pensiile... In realitate, puterea de cumparare a slabit. Am explicat de ce noi spunem ca intr-o perioada de crestere economica nu se justifica reducerea impozitului pe venit, pentru ca va alimenta in continuare inflatia si ceea ce s-a castigat prin asa-zisele mariri sau chiar reducerea impozitului pe venit de la 16% la 10% in unele domenii nu se va reflecta in niciun caz in cresterea puterii de cumparare'', a adaugat presedintele PMP.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.