Primarul Nicolae Robu asigura companiile multinationale ca vor beneficia de sprijin in Timisoara.

"Cu o lejeritate incredibila, Prim-ministrul Tudose, Presedintele PSD Dragnea si ceilalti psd-isti, inclusiv trepadusii locali, vorbesc despre multinationale in termeni preluati de la inaintasii lor, comunistii, considerandu-le “dusmanii poporului”!

Oameni buni, multinationalele au creat in Romania o multime de locuri de munca, asigura o buna parte din exporturile noastre, asigura venituri frumoase pentru o multime de cetateni, au adus know-how si tehnologii de ultima ora, modele de management performant, culturi organizationale sanatoase, au creat pentru tinerii nostri sanse sa lucreze pe acelasi palier cu colegii lor de generatie din cele mai avansate tari ale lumii, de multe ori chiar in echipe world wide si implicit sa se implineasca si sa se si simta impliniti profesional, material si social aici, acasa!

Am incurajat si sprijinit efectiv continuu de cand sunt primar, venirea si dezvoltarea in Timisoara a multinationalelor si o voi face si in continuare! Spun raspicat: haideti in Timisoara si in continuare, infiintati-va, cresteti si infloriti! Veti avea tot sprijinul meu si tot respectul, respectul meu, respectul intregii administratii publice si respectul timisorenilor! Puteti fi siguri ca veti dispune de o forta de munca excelenta, cu care veti putea tine stacheta performantei sus, sus de tot!

P.S. N-as vrea ca aceiasi blasfemiatori sa deduca din aceasta luare de pozitie a mea ca as neglija firmele romanesti, majoritatea mici si mijlocii, dupa cum stim. Doamne fereste! Am tot respectul, toata admiratia si tot sprijinul si pentru ele, dar contextul politic national m-a facut sa dedic o luare de atitudine astazi multinationalelor.

Citeste si:
Fostul primar al Timişoarei, infectat cu Covid-19: „Chiar nu e de...
Fostul primar al Timişoarei,...

Mult succes tuturor, multinationale si firme romanesti, companii mari, companii mici, companii mijlocii, deopotriva! Pentru toate e loc sub soare, de toate e nevoie sub soare!", a scris Nicolae Robu pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.