Sorin Grindeanu a declarat, marti, dupa votul Parlamentului prin care a fost numit presedinte al ANCOM, ca, in aceasta calitate, nu mai este membru al PSD.

Grindeanu a spus ca are dialog cu Liviu Dragnea, iar pe premierul Mihai Tudose il sfatuieste sa comunice mai bine in privinta masurilor fiscale.

Intrebat ce parere are despre OUG privind masurile fiscale pe care urmeaza sa o adopte Guvernul, fostul premier a declarat: ”Nu pot fara a avea simulari sa spun exact daca da sau nu, dar sunt convins ca atat timp cat Tudose a luat aceasta hotarare, este o hotarare buna, care vine in folosul oamenior”.

Poate ca si sfat din partea mea, pe care de fapt i l-am si spus, sa se comunice mai mult pe acest subiect, pentru ca e o etapa importanta in a explica de ce sunt bune aceste masuri. Deocamdata, auzim in spatiul public doar explicatiile celor care critica, ceea ce nu e in regula. Este treaba Guvernului in a explica aceste lucruri”, a adaugat Grindeanu.

In privinta legilor justitiei, el a spus ca ”nu exista alta institutie care sa fie mai indreptatita decat Parlamentul Romaniei, unde va exista o dezbatere”, ceea ce se va intampla in saptamanile urmatoare.

Referindu-se la relatia cu Liviu Dragnea, Grindeanu a precizat ca au avut o discutie in urma cu doua saptamani.

Intrebat daca s-a impacat cu Dragnea, el a raspuns: ”Am dialog, un dialog din punctul de vedere al Parlamentului si sper eu ca presedinte ANCOM. Nu e vorba de iertat Liviu Dragnea pe Sorin Grindeanu sau Sorin Grindeanu pe Liviu Dragnea, cred ca nici nu intereseaza pe foarte multa lume, important e sa functioneze institutiile”.

In privinta contestatiei la decizia CEx al PSD de a-l exclude din partid, Grindeanu a spus: ”Nu mai sunt, avand in vedere ca unul din criterii pe care le ai daca vrei sa devii presedinte ANCOM e sa nu faci parte dintr-un partid politic. In acest moment nu fac parte, fiind, asa cum stiti, exclus. Sigur ca am facut acea contestatie in vara, care nu-si mai are rostul”.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.