Fostul presedinte Traian Basescu este de parere ca ministrul Finantelor, Ionut Misa, este "doar o victima" si ca, in realitate "artizanii acestui dezastru se numesc Dragnea, Valcov, Olguta Vasilescu si alti specialisti".

"In momentul de fata, cred ca domnul ministru Misa este doar o victima. Artizanii acestui dezastru se numesc Dragnea, Valcov, Olguta Vasilescu si alti specialisti, in mod deosebit din Kiseleff si nu din Palatul Victoria. As mai sublinia faptul ca acum se culeg doar roadele nesabuintei, ale demagogiei si ale platii de voturi din bani de la bugetul de stat, pentru ca nu Misa si Tudose sunt cei care au avut contributiile majore la dezechilibrele macroeconomice care se prefigureaza", a spus senatorul PMP, citat de stirileprotv.ro.

"Avem crestere de inflatie, urmare a introducerii accizei suplimentare la combustibili, urmare a confiscarii banilor companiilor nationale, urmare a taierii banilor pentru investitii, urmare a introducerii taxei integrale pe contractele part-time, urmare a introducerii ce urmeaza sa se faca a taxei de solidaritate. Asta s-ar chema ca romanii ar trebui sa plateasca o taxa de solidaritate cu prostia unor guvernanti. Efectele unei politici economice si bugetare falimentare nu pot fi indepartate doar prin indepartarea lui Misa. Trebuie indepartati Dragnea, Olguta Vasilescu, Valcov si, bineinteles, astazi un vot pentru demisie, Misa Pilon II. Eu de-acum asa o sa va spun, domnule ministru: Misa Pilon II", a mai adaugat Basescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.