Salvamontistii din Busteni s-au intalnit, sambata, la peste doua mii de metri altitudine cu presedintele Klaus Iohannis, aflat cu un grup de persoane.

Salvatorii care se intorceau de la o actiune s-au fotografiat cu presedintele, concluzionand ca acesta este ”un om fain”. Una dintre fotografii a fost postata pe Facebook chiar de catre seful Salvamont Busteni.

Salvamontistii s-au intalnit cu Klaus Iohannis la statia de telecabina de la 2.200 de metri altitudine din masivul Bucegi.

Seful Salvamont Busteni, Gheorghe Haiduc, a declarat, pentru News.ro, ca echipa se intorcea de la o actiune de salvare a unei turiste straine, iar in zona statiei de telecabina s-a intalnit cu presedintele. Acesta era insotit de un grup de persoane.

Ne-am fotografiat cu domnia sa, am schimbat cateva cuvinte. E un om fain presedintele”, a declarat seful Serviciului Salvamont Busteni.

Gheorghe Haiduc a postat pe contul sau de Facebook o fotografie cu presedintele si cu unul dintre colegii sai, insotita de mesajul ”Fara cuvinte”.

Presedintele Klaus Iohannis este un iubitor al muntelui si nu este pentru prima data cand se fotografiaza la munte cu diferite persoane.

In septembrie, Iohannis s-a fotografiat alaturi de mai multi tineri pe Varful Negoiu, imaginea fiind postata pe Facebook de un clujean.

In luna august, seful statului a postat pe Facebook o fotografie in care se afla la Balea Lac, marturisind ca drumetiile montane raman o pasiune pentru el si ca Romania are, probabil, cele mai spectaculoase peisaje din Europa.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.