Senatorul PNL Florin Citu lanseaza o provocare pentru premierul Mihai Tudose, pentru ministrul Muncii si cel al Finantelor Publice de a-si da demisia in conditiile in care de la 1 ianuarie vor scadea o suta de salarii nete ca urmare a masurilor anuntate de Executiv, scrie bursa.ro.

"Tudose, fii barbat si accepta provocarea!

Azi am avut inca o intalnire cu oamenii de afaceri. Mi-au confirmat ce banuiam!

Oamenii de afaceri, tot cei care s-au intalnt cu Tudose, mi-au confirmat raspicat ca nu sustin masurile fiscale ale guvernului. Oamenii sunt impotriva modificarii codului fiscal.

Avem urmatoarea situatie:

1. Tudose nu a inteles nimic din intalnirile cu oamenii de afaceri. Este grav dar nici supriza nu este.

2. Tudose minte cu nerusinare si asta este foarte grav (poate chiar penal).

Concluzia mea este ca Tudose minte intentionat. Tudose nu vrea sa vada populatia ca atat sindicatele cat si patronatele sunt impotriva acestor modificari ale codului fiscal.

In acesta situatie, eu senatorul Florin Citu, ii lansez urmatoarea provocare publica lui Mihai Tudose.

!!! Tudose, Olguta si Misa, daca la 1 ianuarie 2018 scad 100 de salarii nete ca urmare a masurilor voastre, va dati DEMISIA? !!!

P.S. Pe Liviu nu l-am bagat pentru ca stiu ca nu are onoare. A spus ca pleaca daca nu se respecta programul de guveranare si nu a plecat", a scris Florin Citu pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.