Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat joi, ca nu a intalnit-o niciodata pe Codruta Kovesi, comentand astfel afirmatiile fostului lider al partidului Victor Ponta conform carora l-a vazut cu ochii sai si l-a auzit cu urechile sale cand se ruga de Laura Codruta Kovesi si de Florian Coldea sa il ajute cu dosarul penal.

"Eu am fost trimis in judecata de doamna Kovesi, nici nu mai stiu si in ce luna. Eu n-am intalnit-o pe acea doamna pana la trimiterea in judecata si nici ulterior. Deci nu aveam cum sa ma rog de cineva", a declarat Dragnea.

In ceea ce-l priveste pe fostul adjunct al SRI Florian Coldea, Liviu Dragnea a apreciat ca Ponta ar trebui sa se adreseze Comisiei SRI, daca stie ca acesta putea influenta dosare penale.

"Daca despre Coldea stie ca ar fi putut influenta dosare, cred ca ar trebui sa mearga la Comisia SRI sa spuna”, a apreciat presedintele PSD.

Fostul lider al PSD Victor Ponta a sustinut ca pe un singur coleg din PSD - Liviu Dragnea - l-a vazut cu ochii sai si l-a auzit cu urechile sale cand se ruga de Laura Codruta Kovesi si de Florian Coldea sa il ajute cu dosarul penal si "in timp ce se lupta pentru el insusi nu pomenea absolut nimic despre abuzurile contra altor colegi". Ponta mai spune ca nu vrea sa vorbeasca despre aceste lucruri pentru ca ii pare rau de toti cei care au votat PSD si au alte asteptari si pentru ca nu vrea sa se bage din nou in “Mocirla” cu Dragnea.

Citeste si: Victor Ponta: "Dragnea se ruga de Kovesi si Coldea ca sa scape de un dosar penal"


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.