Presedintele PNL, Ludovic Orban, considera ca liberalii nu se lupta cu un partid pe idei, ci "cu un partid dictatorial".
"Nu-mi place ca membri ai PNL sa fie numiti in Guvernul Tudose si, mai ales, membri care sunt membri in comisia de organizare a congresului sa fie in aceasta situatie, sa fie numiti subsecretari de stat. De asemenea, nu-mi place ca unii sa manifeste zel aici in partid, in campaniile interne, dar cand e vorba de bataliile exterioare sa nu riste nimic, sa nu-si puna pielea la bataie si totdeauna sa considere ca politica este o chestiune de sforarii interne si nicidecum o batalie cu adversarul politic. Batalia, dragii mei, este o batalie cu adversarul politic asumata direct, asumandu-ti riscuri, responsabilitati, punandu-ti in pericol firma, locul de munca, chiar si linistea personala, pentru ca nu ne luptam cu un partid normal care se bate cu noi in idei, ci ne luptam cu un partid dictatorial, care foloseste institutiile statului sa-i loveasca pe toti aceia care au curajul sa-i critice, sa faca opozitie si sa-i convinga pe oameni ca nu sunt buni si ca duc tara intr-o directie gresita", a sustinut Ludovic Orban.

"Nu ne asteapta avantaje, nu ne asteapta inca impartiri de functii, nu ne asteapta inca ajungerea la guvernare, ne asteapta un lung si intens efort, ne asteapta o perioada de munca, de daruire, o perioada in care trebuie sa dam tot ce avem mai bun din noi pentru a reusi sa ridicam PNL la pozitia pe care o merita si anume pozitia de prim partid pe scena politica. PSD-ul scade, PNL creste. Asta este realitatea", a subliniat liberalul, citat de hotnews.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.