Presedintele PNL Bucuresti, Cristian Busoi este de parere ca "avem nevoie de competenta in politica", avand in vedere ca Romania este condusa de "o galerie de ministri tristi si incompetenti".
"Avem nevoie de competenta in politica si vreau sa va incurajati sa dezvoltati aceasta competenta. O scoala bine facuta, implicare, folosirea fiecarei oportunitati, fiecarui training, fiecarei scoli de vara, pentru a invata ceva despre politica, despre guvernare, despre societate. Pentru ca ceea ce vad astazi romanii si ceea ce trebuie sa schimbam noi in Romania este o profunda incompetenta. Este o galerie de ministri tristi si incompetenti care astazi duc Romania catre haos", a spus Cristian Busoi la Congresul Tineretului National Liberal (TNL).

"Poate un lucru cel putin la fel de grav cu minciuna pensiilor si salariilor care a dezvoltat-o PSD, este ideea ca orice politruc din judetul de bastina a unui lider PSD, orice baron local, orice smecher care stie sa-si serveasca seful de partid in PSD poate ajunge in Romania secretar de stat sau ministru. Iar acesta este un alt lucru descurajant pentru tinerii acestei tari, pentru ca nu mai inteleg unde este locul meritocratiei si competentei in politica"
, a mai mentionat el, potrivit romanialibera.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.