Fostul premier al Romaniei, Emil Boc si fostul ministru al Economiei, Adriean Videanu se vor prezenta vineri la Tribunalul Bucuresti pentru a fi audiati in calitate de martori in dosarul de coruptie al lui Vasile Blaga. 

Vasile Blaga a fost trimis in judecata dupa ce ar fi primit de la un om de afaceri, in mai multe transe, nu mai putin de 700.000 de euro.

La ultimul termen, care a avut loc pe 6 octombrie, a fost audiata Elena Udrea. Aceasta le-a spus magistratilor ca obisnuia sa il roage pe fostul ei sot, Dorin Cocos, sa contribuie cu bani pentru PDL si recunoaste ca au existat situatii in care anumite persoane sponsorizau mai multe partide in acelasi timp.

″In functionarea PDL, ca si in functionarea oricarui partid politic, in campanie electorala exista nevoia de a se finanta campania. Membrii de partid au datoria de a contribui la finantare, fiecare contribuie cat poate, iar cei cu functii trebuie sa contribuie mai mult decat ceilalti. De regula, il rugam pe fostul meu sot sa contribuie cu sume de bani”, a declarat Elena Udrea, mentionand ca avea obligatia sa contribuie cu 200 de lei pe luna la cheltuielile partidului, potrivit Stirileprotv.ro.

Astazi, sunt asteptati sa depuna marturie cei doi colegi importanti, Emil Boc si Adriean Videanu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.