Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, sustine ca nu nu este obligatoriu ca legea pensiilor sa se aplice din 2018.
Chestionat daca este multumit de draftul de buget pentru anul viitor, liderul social-democrat a raspuns: "Domnul Misa nu a fost ieri (la sedinta coalitiei – n. red.), o sa ne vedem maine (miercuri - n. red.). Ceea ce s-a prezentat pana acum: sunt prevazute toate actele normative care au fost adoptate, este incadrare sun 3% deficit, un program de investitii bun", a spus Dragnea, citat de romaniatv.net.

"Ca sa vii cu un proiect de lege a bugetului de stat, nu poti sa vii decat pe legi adoptate, nu poti sa prezumi ca in anul urmator sau peste o luna va fi adoptata o lege. Am si discutat despre asta, ca legea pensiilor nu este obligatoriu sa-si produca efectele financiare in 2018. In schimb, toate cresterile de care am vorbit in programul de guvernare sunt prinse in legea bugetului"
, a mai spus el despre referitor la legea pensiilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.