Referitor la intarzierea unui raspuns din partea sefului statului, Paul Stanescu, propus pentru functia de ministru al Dezvoltarii Regionale, sustine ca "oricand se poate gasi un alt candidat".
"N-am mai fost ministru, am inteles ca nu faci o facultate pentru a fi ministru, deci din punctul asta de vedere n-am niciun stres. Asteptam sa vedem ce spune presedintele Romaniei", sustine Stanescu.

Chestionat cu privire la dosarul penal in care apare numele sau, el a spus: "Nu e problema mea. Eu v-am spus punctul meu de vedere. In dosarul ala puteati fi chemat si dumneavoastra. E o actiune in rem in care tot ce se spune acolo este vorba despre primaria municipiului Slatina. Eu in acea perioada am fost presedintele Consiliului Judetean. Absolut nicio actiune de acolo nu are legatura cu Consiliul Judetean.

Eu stiu ca n-am incalcat legea. Asta sitiu sigur, ca n-am incalcat legea. Tot timpul m-am straduit sa intreb cat mai multa lume, cat mai multi oameni care se pricep sa nu incalc legea. Nici macar din greseala sa nu incalc legea
", a explicat el, citat de libertatea.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.