Europarlamentarul PSD Catalin Ivan sustine ca Liviu Dragnea ar trebui sa-l lase pe Mihai Tudose sa-si faca singur echipa guvernamentala, dar nu crede ca acest lucru se va intampla, intrucat seful PSD ”are o agenda personala” care se rezuma la ”anii sai de libertate si contractele de la Tel Drum”.

Catalin Ivan a declarat, duminica, pentru News.ro, ca in 2019 Romania va prelua presedintia Uniunii Europene si ca fiecare ministru va organiza reuniuni si va fi evaluat de presa internationala, iar imaginea tarii va avea sau nu de casigat functie de prestatia Guvernului.

Ivan afirma ca Liviu Dragnea trebuie sa-l lase pe premierul Mihai Tudose sa-si faca singur echipa guvernamentala, pentru ca, timp de sase luni, vom lucra cu institutiile Uniunii Europene si vom influenta agenda europeana.

„Cunoscandu-l pe Dragnea, nu cred ca se va abtine. Insa, aici nu vorbim de Teleorman sau de interesele unui lider de partid. Romania va avea o expunere internationala maxima si nu putem da cu piciorul la o astfel de sansa. Rolul ministrilor, dar si al intregului Guvern, va fi important. De aici va decurge si o imagine buna sau proasta a Romaniei pe termen lung. Pe Dragnea, nu cred ca-l intereseaza nici Romania, nici PSD-ul, ci are o agenda personala care se rezuma doar la anii lui de libertate si la contractele Tel Drum”, a afirmat Catalin Ivan.

Eurodeputatul considera ca premierul Mihai Tudose este constient de provocarile care il asteapta si ca stie ce are de facut.

„Vor fi si alte remanieri, anticipez asta, pentru ca nu ne putem face de ras in Europa”, a adaugat Catalin Ivan.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.