Deputatul Victor Ponta este de parere ca premierul Mihai Tudose a "a castigat repriza intai si a capitulat neconditionat in repriza a doua", noteaza stirileprotv.ro.

"Tudose a castigat repriza intai si a capitulat neconditionat in repriza a doua! Pacat. Deci au pierdut toti pana la urma / inclusiv Guvernul / inclusiv Romania!

1. Dupa «tinerii» lui Basescu a venit si randul «tinerilor» lui Dragnea! Cu Stanescu si Stroe e clar ca se poate mai rau decat cu Shhaideh si Cuc! Il vedeti pe «europeanul» Stanescu seducandu-i pe cei din Comisia Europeana / il vedeti pe «tanarul si elegantul» Felix Stroe discutand despre coridoarele de transport european sau despre salvarea TAROM? Mai bine sa nu ii vedeti - zau! De ce s-a mai facut schimbarea? Ca sa plangem dupa cei care au plecat?

2. Marius Nica trebuia pus Ministru al Fondurilor Europene din Ianuarie 2017 - il punem acum ca sa avem pe cine sa dam vina pentru anul acesta pierdut?

3. Am spus si eu ca pretextul schimbarii unor ministrii pentru dosarul facut de DNA a fost “neinspirat”! Stiam ca ALDE nu o sa cedeze - si acum iata ce a iesit!?!?

Un circ din care a pierdut absolut toata lumea - dar au castigat «tinerii europeni profesionisti» Stanescu si Stroe!!", a scris Victor Ponta pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.