Sevil Shhaideh a fost numita in functia de consilier de stat in cadrul aparatului guvernamental, a anuntat vineri premierul Mihai Tudose, citat de Agerpres.
"La ora asta cred ca a devenit (consilier de stat - n.r.) deja. Actele au fost semnate in cursul diminetii", a declarat Tudose.

Intrebat de ce a numit-o consilier dupa ce i-a cerut plecarea din functia de ministru, Tudose a declarat: "Eu am spus ca sunt probleme care, din cauza naturii penale invocate, nu ca sunt doamnele vinovate (Shhaideh si Plumb - n.r.), pot aduce atingere activitatii lor in relatia cu Bruxelles-ul. Ca si consilier domnia sa ne va ajuta foarte mult pe ceea ce are experienta si cred ca e cea mai buna din tara in aceasta zona in ceea ce inseamna dezvoltarea regionala, reforma administrativa".


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.