Presedintele PSD, Liviu Dragnea, spune ca nu mai vrea sa mearga la Palatul Cotroceni pentru ca nu mai crede in neimplicarea politica a presedintelui Klaus Iohannis. El i-a transmis sefului statului rugamintea de a nu se mai referi niciodata la PSD.

"Nu mai vreau sa merg la Cotroceni, si nu este un moft. Nu mai cred in neimplicarea politica a presedintelui. Il rog sa nu se mai refere niciodata la PSD. Daca vrea sa se refere la PSD, sa se inscrie in PSD, sa devina membru PSD", a spus liderul PSD, la finalul CEx.

El a mai spus ca nu mai crede in neimplicarea politica a presedintelui.

"Cred din ce in ce mai mult ca presedintele Iohannis nu ramane neimplicat politic. (...) Imi pare foarte rau, nu mai am incrredere. Rugaminte si pentru doamna purtator de cuvant - sa nu mai faca conferinte de presa in care sa se refere la PSD, ce e bine si ce nu e bine sa faca PSD. Vrea sa isi spuna parerea, semneaza o adeziune si se inscrie la noi", a afirmat Dragnea.

El a mai spus ca este deschis la dialog cu Iohannis de doi ani: "Am stat cu mana intinsa pana cand am amortit".


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.