Presedintele PSD, Liviu Dragnea, sustine ca nu a existat o comunicare prea buna intre el si premierul Mihai Tudose si ca nu ar trebui sa mai existe astfel de greseli pe viitor.

"Toti am gresit in aceasta perioada. Multi vin si dau sfaturi, cum e bine si cum nu, doar-doar se produce o ruptura. PSD a trecut astazi printr-o cumpana foarte mare. Despre Mihai Tudose eu nu am zis nimic in aceste zile. Mihai Tudose este un premier bun, eficient. Cu greselile lui. Poate ale lui sunt mai mici ca ale mele. Am comunicat prost unul cu altul. Eu imi asum. Nu mai putem face asemenea greseli, sa punem si partidul si coalitia si guvernul intr-o situatie limita", sustine liderul social-democrat, citat de hotnews.ro.

De asemenea, presedintele Camerei Deputatilor a declarat ca au existat discutii privind o posibila demisie. "Mihai a discutat si despre eventualitatea sa-si dea demisia, vazand pozitia partidului. Eu i-am spus ca nu poate sa faca asa ceva".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.