Ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, a spus ca decizia sa privind demisia era luata, nu la cald, ci dupa ce a cumpanit, ea spunand ca este nevinovata, dar ca aceasta este cea mai buna hotarare pentru partid.

"Mi-am prezentat pozitia in cadrul forului de conducere, am spus clar ca am luat o decizie, nu la cald, am cumpanit. (....) Nu am renuntat la demisie si nu ma joc, sunt ferma in momentul in care iau o decizie. Vreau sa le multumesc tuturor colegilor si sa ii rog pe toti cei care sunt de buna credinta sa inteleaga gestul nostru. Demnitatea este ceea ce ne ramane", a declarat Rovana Plumb, la finalul sedintei CEx, potrivit News.ro.

Intrebata daca, in opinia sa, premierul a gresit, Rovana Plumb a spus ca ea, de cand este in PSD, nu a vorbit public despre problemele partidului, ci doar in cadrul forurilor statutare.

”In continuare, nu sunt vinovata, dar nici nu doresc sa se foloseasca o serie intreaga de pretexte in bataliile politice (...) Sunt o fire luptatoare. Ceea ce s-a schimbat sunt mai multi factori la care nu as vrea sa fac referire in momentul de fata, dar vreau sa va asigur ca nu exista o motivatie decat politica, pentru ca nu vreau si nu mi-am dorit niciodata sa punem sub semnul intrebarii guvernarea (...) Nu am vorbit de presiune politica, am spus ca sunt un om de partid si am spus ca intotdeauna ca voi respecta ceea ce romanii ne-au incredintat prin votul lor”, a mai spus Plumb.

Intrebata daca este suparata pe premierul Tudose, Rovana Plumb a spus ca in politica nu exista suparari si ca va ramane membra PSD, lucru cu care se mandreste.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.