Fostul premier Victor Ponta face o analiza asupra Guvernelor "Dragnea ascunse in diverse forme", ajungand la concluzia ca "exista o singura solutie cat de cat buna in acest moment: Tudose sa preia si conducerea PSD si sa incerce sa guverneze bine". De asemenea, este de parere ca presedintele PSD este mai rau decat fostul presedinte Traian Basescu si ca daca actualul premier, Mihai Tudose, ar avea curaj lucrurile s-ar putea indrepta.

"Tudose s-a decis sa fie Prim Ministru - asta este o veste buna ! Cat ne costa insa pe toti aceasta decizie si mai ales ce sanse are? Dupa ce din Noiembrie 2015 am avut doar Guverne “Dragnea” ascunse in diverse forme se poate schimba ceva sau nu? Ce ne asteapta in Romania?

In 24 de ore Tudose poate sa scape de oamenii prin care Liviu Dragnea si “Cartelul de la Teldrum” controlau banii si activitatea Guvernului : Sevil Shaideh si Mihai Busuioc - Dragnea va ramane doar cu “secretara” Carmen Dan ( restul ministrilor sunt oportunisti sau insignifianti) si o puzderie de “soldati” prin esaloanele doi si trei.

Dosarul de la DNA si promovarea lui Busuioc la Curtea de Conturi pentru a bloca timp de 9 ani orice control privind banii cheltuiti de Elena Udrea, Liviu Dragnea si Sevil Shaideh la MDRAP ii ofera aceasta sansa ( las la o parte faptul ca Busuioc sa controleze contractele contrasemnate tot de Busuioc reprezinta nu doar un conflict de interese ci direct mafiotizarea unei institutii atat de importante cum este CC - dar asa e in “Republica Dragnea”)!

Eu stiu insa ( sper sa stie si Tudose) ca daca Dragnea ramane sef la Partid totul va merge din rau in mai rau - Dragnea va sabota Guvernul din Parlament, va controla alte institutii unde si-a plantat oamenii ( in primul rand Curtea de Conturi) , va anunta zi de zi masuri populiste si va da vina pentru orice problema pe Tudose ; va spune din nou pe la toate colturile ca Tudose ( ca si Grindeanu) este vandut “Sistemului”; va face propaganda anti Guvern in Partid si va folosi toate resursele TELDRUM ca sa cumpere jurnalisti, analisti si sondaje de opinie care sa atace in locul lui - in timp ce el va afisa un zambet mieros si va face declaratii de iubire exact ca Pablo Escobar pentru victimele sale! (...)

Exista o singura solutie cat de cat buna in acest moment : Tudose sa preia si conducerea PSD si sa incerce sa guverneze bine / daca Grindeanu reusea acest lucru in iunie azi nu mai aveam deloc asemenea probleme! (...)

Citeste si:
Ședință decisivă, azi, la Guvern! Liderii PSD și PNL vor să conducă...
Ședință decisivă, azi, la...

Eu vad cum ne indreptam cu toata viteza catre un alt an 2009 - cu suferinte si pierderi la fel de mari! Dragnea este chiar mai rau decat Basescu - nu da doi bani pe nimic altceva in afara de pielea si viata lui. Daca Tudose are curaj si hotarare lucrurile inca pot fi indreptate - ii urez sincer succes!", a scris Victor Ponta pe Facebook.

Citeste mai mult in postarea sa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.