Presedintele Klaus Iohannis a avut marti o intalnire cu premierul Mihai Tudose, a anuntat purtatorul de cuvant al sefului statului, Madalina Dobrovolschi.

"Este in normalitate o intalnire intre presedinte si premier in contextul unor astfel de tensiuni pe care le vedem cu totii in spatiul public si din acest punct de vedere pot sa dau informatia ca a avut loc aceasta intalnire, dar nu pot sa dau date suplimentare, daca va fi cazul acestea vor fi comunicate. (...) Este vorba despre o intalnire care a avut loc astazi", a spus Dobrovolschi, intr-o conferinta de presa la Palatul Cotroceni.

Ea a precizat ca "PSD ar trebui sa isi rezolve problemele".

"PSD ar trebui sa-si rezolve problemele. PSD ar trebui sa-si vada de guvernare pentru ca romanii au votat pentru rezultate, romanii au votat pentru o guvernare performanta. In niciun caz romanii nu au votat pentru scandalul de partid", a aratat Dobrovolschi.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.