Gabriela Cretu a scris, pe reteaua de socializare, ca “nu sare in sus de bucurie pentru cã Simona Halep este numãrul 1 intr-un sport in care se invart multi bani” si cã preferã sã se gandeascã “la ce-o fi in sufletul Larisei Iordache, cotatã cu cele mai mari sanse la titlul mondial, si care stã intr-un pat de spital din Montreal, nu pe podium…”.

"Pot sa nu sar in sus de bucurie ca e Simona Halep numarul 1 într-un sport in care se invart multi bani?! Prefer sa ma gandesc la ce-o fi in sufletul Larisei Iordache, cotata cu cele mai mari sanse la titlul mondial, si care sta intr-un pat de spital din Montreal, nu pe podium... Cat talent, cata munca si cat ghinion, draga de ea... Si cat de nerecunoscatori suntem noi cu cel care nu castiga... Probabil ca acum ar fi fost cazul sa aratam ca ne pasa...", a scris Gabi Cretu pe Facebook, in ziua in care Simona Halep a devenit numarul 1 mondial in tenis.

Larisa Iordache a ratat Mondialele 2017 de la Montreal din cauza unei rupturi de tendon ahilian si va avea nevoie de 6-8 luni de recuperare.