"Dragnea inscrie si Curtea de Conturi in PSD

Dragnea nu se mai ascunde si nu mai are rabdare. PSD si Dragnea nici macar nu mai vor sa pastreze aparentele unei democratii in Romania.

Astazi sunt audieri importante pentru PSD in Parlament. Curtea de Conturi se inscrie in PSD. In doar 10 luni PSD a inrolat CCR, ASF si acum CC. Urmeaza BNR (90% in barca PSD deja) si DNA. Ahh, uitasem, Consiliul Concurentei a depus armele de buna voie si deja se face util carmaciului.

PSD are doua obiective:

1. Sa poata fura in liniste si sa nu raspunda penal. Aici Curtea de Conturi si CCR au cel mai mare rol.

2. Sa striveasca orice urma de opozitie politica, a societatii civile si a sectorului privat. Aici ASF, BNR, Consiliul Concurentei, ANAF sunt institutiile pe care PSD le va arunca asupra celor care se opun dictaturii PSD-iste.

Va spun de 10 luni zile. Programul de guvernare este o perdea de fum. De aceea Dragnea-Valcov renunta usor la masuri din program sau inventeaza altele noi. In timp ce noi toti suntem ocupati sa demonstram imbecilitatea acestui program de guvernare PSD instaureaza dictatura in Romania.

Ce ii poate opri? Doar strada si intr-o mai mica masura Comisia Europeana

Referitor la CE, este clar din discursul public impotriva institutiilor internationale ca PSD doreste Romania cat mai repede in afara UE. Incearca sa pastreze aparentele unui stat democratic doar pentru ca vrea sa fure ce se mai poate din fondurile UE. In momentul cand PSD va intelege ca nu poate sa fure cat are nevoie, veti vedea un mesaj anti-UE direct si pe fata.

Opozitia si societatea civila trebuie sa se uneasca si sa se opuna dictaturii PSD-iste. Daca nu o facem, nu stiu daca in 2020 vom mai avea alegeri Parlamentere iar 2016 o sa fie un nou 1946!!", a scris Florin Citu pe Facebook.